Jump to content
logo

Sedinta Generala Comunitate !


usser

Recommended Posts

Buna ziua 

 

In data de 01:09:2019  ora 21:00 se va face sedinta cu toata comunitatea fie el Admin / Administrator / supermod si etc ....

In urma schimbarilor aduse comunitati noastre am avut si de suferit si de castigat ....

- De suferit ca sunt constient ca am pierdut o majoritate importanta de Playeri cu schimbarea sql a Web Site ...dece am ales aceasta schimbare drastica ...pentru viitoarele proiecte am ales aceasta schimbare pentru a proteja domenile actuale pe limitzone.ro de vulnerabilitati si flood , deasemenea imi asum pierderea noasta ca si comunitate cu activitatea si inactivitatea paginilor noastre din motive personale pe care leam avut si nu am putut face totul la timp in aceste zile cand sa propagat noul host ...

@ Partea buna ca in curand am achizitionat noi domeni pentru proiecte viitoare care vor ajuta comunitatea in dezvoltare si cu schimbarea actuala facuta comunitati pot asigura Stabilitate si protectie ! 

Cea ce multe comunitati in ziua de azi duc lipsa ...si din vizionarea pe net multe se inchid ...chiar si in ciuda tuturor limitzone.ro va reveni ...! 

 

@ Revenind la SEDINTA  imi exercit dreptul ca Detinator al comunitati noastre de a cere colegului meu Jr Deju ( Co-Fondator )    cu dreputi depline al acestei Comunitati si al Domenilor acestora sa convoace si admini sai la aceasta sedinta deoarece si la categoria sa....sa vazut inactivitatea pe forum a adminilor sai in topicuri gen votari admin si votari server ..si asi dori sa aleg impreuna cu el o echipa  de a placa la drum sa dezvoltam comunitatea si sa ne ocupam asa cum trebuie de urmatoarele .../ Posturi utile dupa modelul dat ! / Reclama si parteneriate cu diferite comunitati ! si frime !

Noi membri staff se vor alege la sedinta dupa consultarea cu Detinatori si Administratori

Deasemenea mentionez ca  ori cine are   grad pe aceasta comunitate fie el moderator / administrator si etc ...daca nu va participa la sedinta va fii restituit la MEMBRU permanent ! 

Link to comment
Share on other sites

  • Jr Deju featured and pinned this topic
  • Jr Deju unfeatured, featured and unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...