Jump to content
logo

[Regulament] Stiri


CaNaBiS

Recommended Posts

In aceasta categorie se pot pune in discutie orice subiecte legate de speach motivational, educatie, religie, politica, fashion trends, vehicule, turism, sanatate si tot ce tine de cunoastere! 

 

 REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU
 

Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 4-5 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare.

Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului.

Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise.

Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Tagurile topicului vor fi "noutati" "stiri"  și "breaking news" în caz de e o știre foarte mare.

Nu abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

 

REGULAMENT POSTARE COMENTARIU
 

Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.

Cei care răspund sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal.

Posturile făcute aiurea / pentru +1 (ex.: "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Daca doriti sa multumiti pentru informatie este de ajuns sa reactionati la post.
 

 

Nu uitaţi că repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave.

Link to comment
Share on other sites

  • CaNaBiS locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...