Sari la conținut
usser

[ Anunț ] LimitZone.Ro Mentenanță .

Recommended Posts

Bună Ziua 

 

Am zis să anunț Membri și Playeri acestei Comunițăți  despre problemele întâmpinate din cauza mutări și schimbarea forumului ...

 

După cum toți stim am schimbat forumul din IPB in IPS pentru a rezolva unele probleme de protecție și de spasmeri de boți ..in fine o dată cu mutarea au apărut probleme la zona de web Host TS3 a expirat licența la TS3 și am fost banat Ip serverului de către cei de la ts3.

In această seara am fost sunat de cei de la Host pentru am spune ca am fost Banat din cauza licenței și îmi este interzisă funcționarea .

Am decis sa pun tot ts3 asta actual pe un VPS pe 32 slot pentru ca majoritatea clanurilor de la Pluton sa poată intra fără probleme până rezolv cu noua licență .

Această mutare va avea loc începând cu data de mâine la ora 18:00 mutarea se va face de noi fără ca playeri sa simtă acest lucru deoarece conectarea se face pe DNS și nu vor întâmpina probleme .

În această seara Comunitatea LimitZone.Ro vă intra in ‘’ Mentenanță ’’ deoarece voi începe Mutarea modificarea Comunități si a tot ce este pe comunitate și inclusiv apariția noului server de TeamSpeak3 care va veni împreuna cu noua licență.

Data finalizări lucrărilor la Domeniu și Host se va finaliza pe data de 1.04.2018 ora 00:00 

Singurele sectoare din Host care nu se va umbla sunt serverele de Cs1.6 și serverul de samp și mix !

Tot odată vreau să informez regraderea Fondatorului Zenon dupa Comunitate din motive personale ( Acesta ma anunțat in decursul acestei zile )
Dupa ce voi finaliza lucrarile la comunitate si Host voi reorganiza comunitatea si voi crea un staff pentru a asigura buna functionare a Comunități !

Imi cer scuze tuturor pentru durata si neplacerea celor intampinate. si imi doresc ca playeri ce au mai ramas alături de comunitate sa ințeleaga problemele întâmpinate și să rămâna alături de noi pănă vom finaliza aceste probleme in aceste 2/3 Saptamani !

Va multumesc .!

Cu respect by usser

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×