Jump to content
mix.png

[ REGULAMENT GENERAL ] - INFORMAȚI

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de către toți membrii, din momentul in care se inregistrează. Inregistrarea nu este necesară pentru a ciții mesajele publicate de membrii deja inscriși .

bebyta;x

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bebyta;x last won the day on July 18 2020

bebyta;x had the most liked content!

1 Follower

About bebyta;x

 • Rank
  Ex Staff
 • Birthday 07/06/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  UK

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Nume: Dinu Prenume: Daniel Nickname (numele pe server care doriți adminu): bebyta;x SteamID (dacă dețineți Steam): danyesf Vârsta și primele 7 cifre din CNP:1940706 Ore Gametracker (link): 0 (server OFLINE) Adrese de contact (Steam, Facebook, TeamSpeak etc.): Steam = Danyesf Ai citit regulamentul ? : Da
 2. Prenume »Daniel Vârsta »25 Locația » Bucuresti Ocupație » Operator Hobby-uri și pasiuni » Jocurile / Filmele/ Muzica Nick CS »bebyta;x Mod preferat » Clasic (only) Steam ( On/Off ) » ON De unde ai auzit de LimitZone România? » De cand ma batea user sa facem comunitate! :))) Acordă o notă comunității » 8 Contact » STEAM Alte detalii » Sunt o persoana comunicativa , exigenta si sincera !
 3. Name : 2Scratch - NIGHTMARE (feat. M.I.M.E) | Models & BMW Showtime
 4. Licentele de Windows "OEM" sunt licente care pot fi reactivate pe acelasi PC ori de cate ori este nevoie ( atat timp cat placa de baza nu e schimbata deoarece activarea se face automat legata de BIOS ). Tin sa va anunt ca am urmat instructiunile din video si in tradevar este OK am cumparat si eu la ora cand fac acest post rulez liceenta de Windows . Utilizati cod promotional : SK05 https://www.vip-scdkey.com/software/microsoft-pc-10-pro-oem_1227-20.html https://www.youtube.com/watch?v=49GZ4tfV4Tk

DESPRE NOI

Această comunitate a fost înființată pe data de 25.02.2016 , având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători.
Comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii.
Alătura-te ca membru iar impreună vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate.

Bine de Stiut

Pentru a fi la curent mereu cu ori ce noutate legată de Comunitatea LimitZone.Ro ..

Fie de natura [ ANUNȚ ] , [ EVENIMENTE ] si [ ACTUALIZĂRI ]

Administratori au creat o pagină special pentru acest lucru unde puteți gasi acestea anunțuri actualizate . ( click )

Parteneri

Mai jos vă sunt prezentate firmele de Hosting partenere acestei comunitaţi care se numără printre cele mai bune firme din Romania la ora Actuală .

Firmă Hosting Enix Servers

Firmă Hosting Phasesky Systems

Contact Detinator: ( limitzone.ro )

Acum vă punem la dispoziţie un număr prin care ne puteţi contacta in cazuri de urgenţă:

Telefon: (+4) 0767719905
WhatsApp : (+4) 0767719905

Program Asistenta Public
Luni -Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata - Diminica: Liber
×
×
 • Create New...