Jump to content
mix.png

[ REGULAMENT GENERAL ] - INFORMAȚI

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de către toți membrii, din momentul in care se inregistrează. Inregistrarea nu este necesară pentru a ciții mesajele publicate de membrii deja inscriși .

2rcu

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About 2rcu

 • Rank
  Admin Cs.LimitZone.Ro
 • Birthday 05/04/1984

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta

Recent Profile Visitors

148 profile views
 1. 2rcu

  Huawei MATE 40 Pro

  Huawei MATE 40 Pro: UIMITOR va avea DOUA Sisteme de Operare Huawei MATE 40 Pro are un anunt uimitor facut astazi cu privire la noutatile pe care le va aduce, iata ce schimbare complet neasteptata va fi facuta. Huawei MATE 40 Pro va fi lansat, in mod uimitor, cu doua sisteme de operare de catre compania chinezeasca Huawei, ca o surpriza majora pentru toti clientii care vor fi interesati sa foloseasca viitorul model de telefon. Direct din China vine o informatie care sustine ca Huawei P40 Pro va avea doua sisteme de operare, adica Android 10 si Harmony OS, iar acelasi lucru v
 2. Summer Music Mix 2019 | Best Of Tropical & Deep House Sessions Chill Out
 3. Nume Real: Elvin Amet Nick Forum: 2rcu Vârstă: 35 Rank actual: Member Rank doriț: Assistant Nr. Post: 3 Secțiunea unde vei modera: mai trag cate un ochi pe ici' pe colo' cand am timp. De ce dorești acest rank?: pt ca sunt alaturi de usser de foarte multi ani si cred ca merit acest grad Donezi pentru grad?: DA
 4. Prenume » Elvin Vârsta » 34 Locația » Constanta/Romania Ocupație » Frec menta/muncesc cand raman fara bani! Hobby-uri și pasiuni » CS pana la moarte! Nick CS » 2rcu Mod preferat » Clasic Steam ( On/Off ) » ON ===> https://steamcommunity.com/id/2rcuu/ De unde ai auzit de LimitZone România? » Sunt cel mai vechi.....numai ca ratacesc mereu! :)) cum se chema prima comunitate usser? JUSTcs? Nu mai tiu minte :)) Acordă o notă comunității » 10 cu indulgenta Contact » https://www.facebook.com/amet.elvin Alte detalii »

DESPRE NOI

Această comunitate a fost înființată pe data de 25.02.2016 , având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători.
Comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii.
Alătura-te ca membru iar impreună vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate.

Bine de Stiut

Pentru a fi la curent mereu cu ori ce noutate legată de Comunitatea LimitZone.Ro ..

Fie de natura [ ANUNȚ ] , [ EVENIMENTE ] si [ ACTUALIZĂRI ]

Administratori au creat o pagină special pentru acest lucru unde puteți gasi acestea anunțuri actualizate . ( click )

Parteneri

Mai jos vă sunt prezentate firmele de Hosting partenere acestei comunitaţi care se numără printre cele mai bune firme din Romania la ora Actuală .

Firmă Hosting Enix Servers

Firmă Hosting Phasesky Systems

Contact Detinator: ( limitzone.ro )

Acum vă punem la dispoziţie un număr prin care ne puteţi contacta in cazuri de urgenţă:

Telefon: (+4) 0767719905
WhatsApp : (+4) 0767719905

Program Asistenta Public
Luni -Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata - Diminica: Liber
×
×
 • Create New...