Jump to content
mix.png

[ REGULAMENT GENERAL ] - INFORMAȚI

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de către toți membrii, din momentul in care se inregistrează. Inregistrarea nu este necesară pentru a ciții mesajele publicate de membrii deja inscriși .

SHDX EDITS

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SHDX EDITS last won the day on November 20 2020

SHDX EDITS had the most liked content!

About SHDX EDITS

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

104 profile views
 1. Aveti dreptul la un singur topic [Imagini Amuzante] Aveti voie sa postati maxim 5 imagini pe zi. Parerile de genul "wow , gg , misto etc" sunt sanctionate cu warn Nu aveti voie sa postati in topic-ul altui membru Topicu-urile cu o inactivitate mai mare de 14 zile vor fi inchise. Titlui topicului trebuie sa fie "[Imagini Amuzante] - nick-ul tau"
 2. Care este modul tau de joc preferat in CS1.6? ------------------------- CLASSIC ZOMBIE PLAGUE ZOMBIE BIOHAZARD ZOMBIE APOCALYPSE RESPAWN (CSDM) HIDE AND SEEK (HNS) GUNGAME (GG) SURF PAINTBALL SOCCERJUM FURIEN KREEDZ (KZ) DEATHRUN (DR) BASEBUILDER (BB) JAILBREAK (JB) BHOP (BH)
 3. Nume Real: abdo saidi. Nick Forum: SHDX Vârstă: 20 Rank actual:membri Rank doriț: moderator. Nr. Post 6 Secțiunea unde vei modera: multimedia & Movies - Cinema De ce dorești acest rank?: dc nu, vreau sa stau aici Donezi pentru grad?: poate pe viitor
 4. incercati imagini si logo noi pentru comunitate
 5. Arhiepiscopia Tomisului a intentat proces împotriva Hotărârii 72/10.11.20 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), ce interzice participarea la procesiunile şi pelerinajele religioase a persoanelor care nu au domiciliul sau reşedinţa în localităţile în care se desfăşoară aceste activităţi, cerând anularea parţială a acesteia, potrivit Agerpres. Pe portalul Tribunalului Constanţa, este înregistrată, cu data de 18 noiembrie, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de anulare parţială a HCJSU Constanţa nr. 72/10.11.20,cu privire la articolele ce interzic participarea la procesiunil
 6. În Lugoj se instituie carantină începând de sâmbătă, de la ora 00:00. Măsura se impune pe o perioadă de 14 zile. Având în vedere faptul că în ultimele 14 zile rata de infectare la nivelul municipiului Lugoj, este în creştere, ajungând vineri la 7,05 la mia de locuitori, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală. După ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a dat aviz favorabil carantinării municipiului Lugoj, vineri, prefectul Liliana Oneţ a convocat şedinţa CJSU, în cadrul căreia s-a votat carantinarea municipiulu
 7. Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă a actualizat lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat, valabilă din 20 noiembrie 2020. Cei care vin din aceste țări trebuie să intre în carantină. Spania este cea mai importantă țară care a fost scoasă de pe listă. În schimb, au fost reintroduse Statele Unite ale Americii. Țările cu risc epidemiologic ridicat sun Muntenegru, Polinezia Franceză, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elveția, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croația, Italia, Franța, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia d

DESPRE NOI

Această comunitate a fost înființată pe data de 25.02.2016 , având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători.
Comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii.
Alătura-te ca membru iar impreună vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate.

Bine de Stiut

Pentru a fi la curent mereu cu ori ce noutate legată de Comunitatea LimitZone.Ro ..

Fie de natura [ ANUNȚ ] , [ EVENIMENTE ] si [ ACTUALIZĂRI ]

Administratori au creat o pagină special pentru acest lucru unde puteți gasi acestea anunțuri actualizate . ( click )

Parteneri

Mai jos vă sunt prezentate firmele de Hosting partenere acestei comunitaţi care se numără printre cele mai bune firme din Romania la ora Actuală .

Firmă Hosting Enix Servers

Firmă Hosting Phasesky Systems

Contact Detinator: ( limitzone.ro )

Acum vă punem la dispoziţie un număr prin care ne puteţi contacta in cazuri de urgenţă:

Telefon: (+4) 0767719905
WhatsApp : (+4) 0767719905

Program Asistenta Public
Luni -Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata - Diminica: Liber
×
×
 • Create New...