Jump to content
mix.png

[ REGULAMENT GENERAL ] - INFORMAȚI

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de către toți membrii, din momentul in care se inregistrează. Inregistrarea nu este necesară pentru a ciții mesajele publicate de membrii deja inscriși .

limitzone.ro

Fondator
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

limitzone.ro last won the day on October 6 2020

limitzone.ro had the most liked content!

5 Followers

About limitzone.ro

 • Rank
  [ Fondator Principal ]

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

703 profile views
 1. da....cand o sa fie gata o sa anunt pe forum si vom vb pe ts3
 2. Bun venit in comunitate.... Legat de moduri preferate... la csgo remake in seara asta voi da drumu la un server.....si cel de zombi pe saptaman de vine ...e deschiderea oficiala la Up-date
 3. Super ... ma bucur sa vad ca mai sunt persoane...care se pricep
 4. O sa aleg o sectiune anume unde o sa am nevoie de tine ... tb sa gasesc persoane sa posteze topicuri folositoare pentru vizitatori nostri si topicuri bine asezate . ps; Astept si parerea celorlanti membri
 5. Cand e sa fi on pe ts3 imi lasi mesaj pe fb https://m.facebook.com/cosmin.motoc.3 si o sa intru săți dau :tc
 6. ATENTIE ! Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare ! Cererile care sunt lipsite de dovezi nu vor fi luate in considerare ! Model Reclamație Admini Numele tău (pe server): Numele Acuzatului: Steam ID Acuzat: Motiv: Dovada(screenshot): Alte Mențiuni:
 7. ATENTIE ! Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare! Cererile care sunt lipsite de dovezi nu vor fi luate in considerare ! Numele tău (pe server) : Steam ID : Motivul Banării : Dovada(screenshot) : Alte Mențiuni :
 8. [ Model ] Cerere Admin / Slot [ ! ] Faceți cerere doar dacă îndepliniți condițiile cerute de noi! [ ! ] Dacă nu îndepliniți condițiile, dar doriți grad pe server, puteți obține acest lucru pe bază de donație accesând acest CERINȚE Admin: să aveți vârsta de minim 14 ani să nu aveți admin pe alt server să fiți prezenți pe TeamSpeak (ts.limitzone.ro | Canal: Zm.LimitZone.Ro ), aspect menționat și în regulament seriozitate, maturitate și un comportament civilizat pe server/forum/teamspeak un limbaj exemplar pe server. Să nu fi primit ban pent
 9. General Regulation of the Communities in English 1. Username / profile / avatar / signature / accounts: 1.1 Username / Display name must: not to contain words that are offensive or racist in temptation; be different from the people in the forum's administrative team; 1.2 The name must not contain more than 3 characters:! @ # $% ^ & * () _, And the number of characters that make up the name must not exceed 26; - It is punished from changing the username / display name without prior warning to permanently banning the account in the forum. 1.3 Signatures / avatars must

DESPRE NOI

Această comunitate a fost înființată pe data de 25.02.2016 , având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători.
Comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii.
Alătura-te ca membru iar impreună vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate.

Bine de Stiut

Pentru a fi la curent mereu cu ori ce noutate legată de Comunitatea LimitZone.Ro ..

Fie de natura [ ANUNȚ ] , [ EVENIMENTE ] si [ ACTUALIZĂRI ]

Administratori au creat o pagină special pentru acest lucru unde puteți gasi acestea anunțuri actualizate . ( click )

Parteneri

Mai jos vă sunt prezentate firmele de Hosting partenere acestei comunitaţi care se numără printre cele mai bune firme din Romania la ora Actuală .

Firmă Hosting Enix Servers

Firmă Hosting Phasesky Systems

Contact Detinator: ( limitzone.ro )

Acum vă punem la dispoziţie un număr prin care ne puteţi contacta in cazuri de urgenţă:

Telefon: (+4) 0767719905
WhatsApp : (+4) 0767719905

Program Asistenta Public
Luni -Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata - Diminica: Liber
×
×
 • Create New...