Jump to content
mix.png

[ REGULAMENT GENERAL ] - INFORMAȚI

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de către toți membrii, din momentul in care se inregistrează. Inregistrarea nu este necesară pentru a ciții mesajele publicate de membrii deja inscriși .

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. da....cand o sa fie gata o sa anunt pe forum si vom vb pe ts3
 3. Aaa super tare bonus de deschidere se oferă?
 4. Bun venit in comunitate.... Legat de moduri preferate... la csgo remake in seara asta voi da drumu la un server.....si cel de zombi pe saptaman de vine ...e deschiderea oficiala la Up-date
 5. Prenume » Alexandru Vârsta » 18 Locația » Târgu Mureș Ocupație » muncitor Hobby-uri și pasiuni » Gaming Nick CS » AlexK Mod preferat » Go remake și Zombie Steam ( On/Off ) » Off De unde ai auzit de LimitZone România? » Știu de mult această comunitate (Fost admin La Deju :)) Usser ma știe) Acordă o notă comunității » 1000000000000000000 Contact » AlexK#6010 sau Fb Alexandru Demeny Alt e detalii » -
 6. Nume: Gaby_18 Prenume: Gabriel Alexandru Nickname (numele pe server care doriți adminu): Gaby_18 SteamID (dacă dețineți Steam):353 STEAM_0:1:220215963 Adrese de contact (Steam, Facebook, Discord etc.): Discord: Gaby_18#670 Ore Gametracker (link):
 7. Nume: Iordache Prenume: Cristian - Alexandru Nickname (numele pe server care doriți adminu): v0C1.wHy?! SteamID (dacă dețineți Steam): STEAM_0:0:121044077 Vârsta și primele 7 cifre din CNP: 1980419 Ore Gametracker (link): https://cache.gametracker.com/player/v0C1.wHy%3F%21/89.40.105.52:27015/ Adrese de contact (Steam, Facebook, Discord etc.): Cristi Alex - Facebook. Steam: drifttoxic Ai citit regulamentul ? :Da .
 8. din pacate nu ai mai dat niciun semn, deci scuze dar nu!
 9. Aveti dreptul la un singur topic [Imagini Amuzante] Aveti voie sa postati maxim 5 imagini pe zi. Parerile de genul "wow , gg , misto etc" sunt sanctionate cu warn Nu aveti voie sa postati in topic-ul altui membru Topicu-urile cu o inactivitate mai mare de 14 zile vor fi inchise. Titlui topicului trebuie sa fie "[Imagini Amuzante] - nick-ul tau"
 10. Care este modul tau de joc preferat in CS1.6? ------------------------- CLASSIC ZOMBIE PLAGUE ZOMBIE BIOHAZARD ZOMBIE APOCALYPSE RESPAWN (CSDM) HIDE AND SEEK (HNS) GUNGAME (GG) SURF PAINTBALL SOCCERJUM FURIEN KREEDZ (KZ) DEATHRUN (DR) BASEBUILDER (BB) JAILBREAK (JB) BHOP (BH)
 11. Super ... ma bucur sa vad ca mai sunt persoane...care se pricep
 12. incercati imagini si logo noi pentru comunitate
 1. Load more activity

DESPRE NOI

Această comunitate a fost înființată pe data de 25.02.2016 , având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători.
Comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii.
Alătura-te ca membru iar impreună vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate.

Bine de Stiut

Pentru a fi la curent mereu cu ori ce noutate legată de Comunitatea LimitZone.Ro ..

Fie de natura [ ANUNȚ ] , [ EVENIMENTE ] si [ ACTUALIZĂRI ]

Administratori au creat o pagină special pentru acest lucru unde puteți gasi acestea anunțuri actualizate . ( click )

Parteneri

Mai jos vă sunt prezentate firmele de Hosting partenere acestei comunitaţi care se numără printre cele mai bune firme din Romania la ora Actuală .

Firmă Hosting Enix Servers

Firmă Hosting Phasesky Systems

Contact Detinator: ( limitzone.ro )

Acum vă punem la dispoziţie un număr prin care ne puteţi contacta in cazuri de urgenţă:

Telefon: (+4) 0767719905
WhatsApp : (+4) 0767719905

Program Asistenta Public
Luni -Vineri: 08.00 - 21.00
Sambata - Diminica: Liber
×
×
 • Create New...